Steenoven Pizza bij Mi Piace

Als je van Pizza houdt, dan weet je dat pizza’s uit een steenoven de beste pizza’s zijn. Mi Piace bereid elke dag Pizza’s met ons huisgemaakt deeg, verse ingrediënten en natuurlijk gebakken in onze prachtige steenoven! Proef de Italiaanse sfeer met één van onze authentieke Italiaanse wijnen of speciaal bieren.

Steenoven pizza bij Mi Piace

Bij de nieuwe Pizzaria Mi Piace in Driebergen-Rijsenburg werken we alleen met de mooiste en verste producten die we kunnen krijgen. Al onze steenoven pizza’s worden met evenveel passie, aandacht en liefde bereid. Pizza’s uit een steenoven hebben geen dikke of zachte bodem, maar juist knapperige vetvrije bodems!

Reserveren bij Mi Piace in Driebergen

Leuk dat je bij Mi Piace wilt komen eten. We doen helaas niet aan reserveringen. Mocht het heel druk zijn, en alle tafeltjes zijn bezet dan is er de mogelijkheid even te wachten, al dan niet met een drankje aan onze gezellige bar. Er zal spoedig een plekje vrij komen. Mocht je met een grote groep willen komen (6 personen of meer) dan kun je wel reserveren.

Stuur ons een email of gebruik ons contactformulier als je daadwerkelijk een reservering wilt maken met een grote groep. Geef hierbij de datum en de tijd aan en met hoeveel personen je wilt komen.

Bestellen

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een online bestelsysteem. Dat betekent niet dat op dit moment bij ons een pizza bestellen niet mogelijk is. Kom vooral langs bij Mi Piace in Driebergen waar je heerlijke in een houtoven gemaakte pizza kunt komen afhalen. Vooraf een keuze maken? Check onze menukaart met verse pizza’s en Italiaanse wijnen!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Openingstijden

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

17.00 - 22.00

17.00 - 22.00

17.00 - 22.00

17.00 - 23.00

14.00 - 23.00

14.00 - 23.00

Gesloten

Onze keuken sluit om 20.30u

Wij zoeken nieuwe collega’s. Wil jij in het gezelligste restaurant van Driebergen werken? Mail ons even naar: info@mipiacedriebergen.nl

Onze openingstijden tijdens de feestdagen wijken af van onze reguliere tijden. Fijne Feestdagen!

Locatie

Traay 1c
3971 GBDriebergen-Rijsenburg

Volg onze socials!

Bestellen

Pizza’s afhalen kan! Sinds kort hebben we onze nieuwe eigen pizzadozen! Onze Take Away pizza’s zijn ter plekke te bestellen of telefonisch (Tel: 06-22988228) waarna je ze kan ophalen in ons restaurant! Buon Appetito

Bestel vanaf nu eenvoudig online!

Reserveren

Leuk dat je bij Mi Piace wilt komen eten. We doen niet aan reserveringen. Mocht het heel druk zijn, en alle tafeltjes zijn bezet dan is er de mogelijkheid even te wachten, al dan niet met een drankje. Er zal spoedig een plekje vrij komen.

Mocht je met een grote groep willen komen (6 personen of meer) dan kun je wel reserveren.

Stuur ons een email of gebruik ons contactformulier als je daadwerkelijk een reservering wilt maken met een grote groep. Geef hierbij de datum en de tijd aan en met hoeveel personen je wilt komen.

Contact Mi Piace

Informatie m.b.t. COVID-19

Openingstijden Kerstvakantie

Wij zijn tijdens de lockdown open voor afhaal!

Vanaf woensdag 22 december zijn we dagelijks (ook op maandag & dinsdag) geopend van 17:00 tot 20:00 uur.

M.u.v. Kerstavond, 1e & 2e Kerstdag en oud-en nieuwjaarsdag.

Op onze site kun je jouw bestelling plaatsen!

Tot ziens bij Mi Piace.