Meest gestelde vragen (FAQ):

Dat kan! Sinds kort hebben we onze nieuwe eigen pizzadozen! Onze Take Away pizza’s zijn ter plekke te bestellen of telefonisch (Tel: 06-22988228) waarna je ze kan ophalen in ons restaurant!! Buen Apetito

Dat kan! Vanaf nu kan je eenvoudig en snel een bestelling plaatsen via ons online bestelsysteem

Op dit moment bezorgen wij niet. Je kan wel een pizza komen afhalen. Loop dan vooral even bij ons naar binnen om jouw bestelling aan ons door te geven of gebruik ons online bestelsysteem

We vinden het natuurlijk super leuk dat je bij ons wilt komen eten! We doen helaas niet aan (kleine) reserveringen. We nodigen je dan ook vooral uit gezellig langs te komen. Mocht het druk zijn en alle tafels zijn bezet? Dan is er de mogelijkheid even te wachten aan onze bar, al dan niet met een drankje! Er zal spoedig een plekje vrij komen.

Mocht je met een grote groep willen komen eten dan kun je wel reserveren. We zien 6 personen of meer als een grote groep. Gebruik dan ons online contactformulier, of loop even binnen!

Neem voor specifieke vragen over allergenen vooral even contact met ons op. We vertellen je graag met welke ingrediënten we wel en niet werken.

Je kan onze menukaart online bekijken via de webpagina. Daarnaast is het mogelijk de meest recente versie als PDF te downloaden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Openingstijden

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

17.00 - 22.00

17.00 - 22.00

17.00 - 22.00

17.00 - 23.00

14.00 - 23.00

14.00 - 23.00

Gesloten

Onze keuken sluit om 20.30u

Wij zoeken nieuwe collega’s. Wil jij in het gezelligste restaurant van Driebergen werken? Mail ons even naar: info@mipiacedriebergen.nl

Onze openingstijden tijdens de feestdagen wijken af van onze reguliere tijden. Fijne Feestdagen!

Locatie

Traay 1c
3971 GBDriebergen-Rijsenburg

Volg onze socials!

Bestellen

Pizza’s afhalen kan! Sinds kort hebben we onze nieuwe eigen pizzadozen! Onze Take Away pizza’s zijn ter plekke te bestellen of telefonisch (Tel: 06-22988228) waarna je ze kan ophalen in ons restaurant! Buon Appetito

Bestel vanaf nu eenvoudig online!

Reserveren

Leuk dat je bij Mi Piace wilt komen eten. We doen niet aan reserveringen. Mocht het heel druk zijn, en alle tafeltjes zijn bezet dan is er de mogelijkheid even te wachten, al dan niet met een drankje. Er zal spoedig een plekje vrij komen.

Mocht je met een grote groep willen komen (6 personen of meer) dan kun je wel reserveren.

Stuur ons een email of gebruik ons contactformulier als je daadwerkelijk een reservering wilt maken met een grote groep. Geef hierbij de datum en de tijd aan en met hoeveel personen je wilt komen.

Contact Mi Piace

Informatie m.b.t. COVID-19

Openingstijden Kerstvakantie

Wij zijn tijdens de lockdown open voor afhaal!

Vanaf woensdag 22 december zijn we dagelijks (ook op maandag & dinsdag) geopend van 17:00 tot 20:00 uur.

M.u.v. Kerstavond, 1e & 2e Kerstdag en oud-en nieuwjaarsdag.

Op onze site kun je jouw bestelling plaatsen!

Tot ziens bij Mi Piace.