Pizzeria in Driebergen

Er is een nieuwe Pizzeria in Driebergen! Vanaf juli 2021 is het mogelijk om echte houtoven pizza’s te eten in Driebergen-Rijsenburg! Je bent welkom bij Mi Piace gevestigd aan de gezellige karakteristieke winkelstraat van Driebergen, namelijk op de Traay 1C.

Houtoven Pizza’s in Driebergen-Rijsenburg

Geniet van ons huisgemaakt deeg, verse ingrediënten gebakken in onze steenoven! Onze voorgerechten, toetjes en pizza’s worden dagelijks vol passie bereid met verse ingrediënten. Daarnaast kan je de pizza verrijken en de Italiaanse sfeer proeven met één van onze authentieke Italiaanse wijnen of speciaal bieren.

Bestellen bij Pizzeria in Driebergen

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een online bestelsysteem. Dat betekent niet dat op dit moment bij ons een pizza bestellen niet mogelijk is. Kom vooral langs bij Mi Piace in Driebergen waar je heerlijke in een houtoven gemaakte pizza kunt komen afhalen. Vooraf een keuze maken? Check onze menukaart met verse pizza’s en Italiaanse wijnen!

Reserveren bij Pizzeria in Driebergen

Leuk dat je bij Mi Piace wilt komen eten. We doen niet aan reserveringen. Mocht het heel druk zijn, en alle tafeltjes zijn bezet dan is er de mogelijkheid even te wachten, al dan niet met een drankje. Er zal spoedig een plekje vrij komen. Mocht je met een grote groep willen komen (6 personen of meer) dan kun je wel reserveren.

Stuur ons een email of gebruik ons contactformulier als je daadwerkelijk een reservering wilt maken met een grote groep. Geef hierbij de datum en de tijd aan en met hoeveel personen je wilt komen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Openingstijden

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

17.00 - 22.00

17.00 - 22.00

17.00 - 22.00

17.00 - 23.00

14.00 - 23.00

14.00 - 23.00

Gesloten

Onze keuken sluit om 20.30u

Wij zoeken nieuwe collega’s. Wil jij in het gezelligste restaurant van Driebergen werken? Mail ons even naar: info@mipiacedriebergen.nl

Onze openingstijden tijdens de feestdagen wijken af van onze reguliere tijden. Fijne Feestdagen!

Locatie

Traay 1c
3971 GBDriebergen-Rijsenburg

Volg onze socials!

Bestellen

Pizza’s afhalen kan! Sinds kort hebben we onze nieuwe eigen pizzadozen! Onze Take Away pizza’s zijn ter plekke te bestellen of telefonisch (Tel: 06-22988228) waarna je ze kan ophalen in ons restaurant! Buon Appetito

Bestel vanaf nu eenvoudig online!

Reserveren

Leuk dat je bij Mi Piace wilt komen eten. We doen niet aan reserveringen. Mocht het heel druk zijn, en alle tafeltjes zijn bezet dan is er de mogelijkheid even te wachten, al dan niet met een drankje. Er zal spoedig een plekje vrij komen.

Mocht je met een grote groep willen komen (6 personen of meer) dan kun je wel reserveren.

Stuur ons een email of gebruik ons contactformulier als je daadwerkelijk een reservering wilt maken met een grote groep. Geef hierbij de datum en de tijd aan en met hoeveel personen je wilt komen.

Contact Mi Piace

Informatie m.b.t. COVID-19

Openingstijden Kerstvakantie

Wij zijn tijdens de lockdown open voor afhaal!

Vanaf woensdag 22 december zijn we dagelijks (ook op maandag & dinsdag) geopend van 17:00 tot 20:00 uur.

M.u.v. Kerstavond, 1e & 2e Kerstdag en oud-en nieuwjaarsdag.

Op onze site kun je jouw bestelling plaatsen!

Tot ziens bij Mi Piace.